Салати 300 г

Салата с риба тон - 9.90

/риба тон, крутони, чери домати, рукола и сезонни зелени салати с дресинг от чесън и магданоз, поръсени с пармезан/

Салата със запечено козе сирене - 9.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати, дресинг от горчица, мед и редуциран балсамов оцет/

Салата Капрезе - 8.50

/традиционна италианска салата с пресен босилек и зехтин/

Салата със запечено бяло сирене - 8.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати с дресинг от горчица и редуциран балсамов оцет/

Салата Цезар с пиле - 10.20

/сезонни зелени салати, крутони, кашу, цезар дресинг, топло пиле и настърган пармезан/

Авокадо с домати и песто - 8.20

/гарнирано с печени ядки кашу и магданоз/

Салата Цезар с бекон - 10.20

/сезоннa зелена салата, крутони, кашу, цезар дресинг, хрупкав бекон и пармезан/

Зелена салата с авокадо и мариновани чушки - 9.50

/сезонна зелена салата с дресинг от мед и горчица, покрита с нарязано авокадо и мариновани чушки/

Предястия

Гъши дроб 280 г - 17.80

/гъши дроб, фламбиран с арманяк и карамелизирани ябълки/

Скариди соте с чесън и чили 180 г - 12.00

/със зехтин и магданоз/

Запечено сирене Камембер 150 г - 10.50

/запечено с мед и орехи/

Луизиански люти крилца 450 г - 13.50

/сервирано с дип от бяло сирене и целина/

Капрачо 150 г - 11.50

/с рукола, пармезан, зехтин с трюфел/

Брускета с маслинова паста, песто и синьо сирене 300 г - 8.50

Мариновани червени чушки с аншоа 300 г - 8.50

/сервирано върху нарязана франзела/

Уеджис картофи 300 г - 6.00

Супа на деня 300 г - 4.50

Дипове

Хумус с хлебни пръчки 2 бр. 200 г - 6.50

Гуакамоле с хлебни пръчки или хляб Гинес(2 броя) 200 г - 9.50

Порция Маслини 70 г - 3.20

Основни ястия

Ирландски наденички с пюре 400 г - 10.00

/ирландски наденички, сервирани с картофено пюре и Грейви сос /

Пилешка енчилада с уеджис картофи 350 г - 12.50

/леко лют доматен сос, мексикански сос с риган и разтопено сирене чедър/

Пилешки филенца с уеджис картофи 400 г - 10.50

/добре изпечени и сервирани със сос Мери Роуз/

Бяла риба с бирена панировка и картофи 400 г - 20.50

/гарнирано с уеджис картофи, зелен грах и сос тартар/

Свински котлет 500 г - 16.50

/печен свински котлет, сервиран с картофено пюре/

Пепър стек 300 г - 19.50

/сервиран с микс от салати/

Пиле Мадрас 380 г - 15.50

/сервирано с традиционен индийски сос с кимион,чесън, свежо зелено чили, синапено семе и ориз Басмати/

Ирландски рибай стейк на тиган 350 г - 36.00

/сервиран със сотиран лук, гъбен сос и уеджис картофи/

Вегетарианска паста 320 г - 8.50

/с чери домати, печурки, рукола, бяло вино и сметанов сос/

Бургер MWAH 450 г - 15.90

/телешко месо, авокадо, домат, зелена салата, синьо сиренeи домашно приготвени уеджис картофи/

Чийзбургер 400 г - 14.90

/телешко месо, разтопено ирландско сирене чедър, салата, домат, върху домашно приготвена питка с уеджис картофи/

Плата

Френски сирена с боровинково сладко 150 г - 11.50

Микс плато 300 г - 26.00

(френски сирена 150 г и италиански колбаси 150 г)

Хляб

Ирландски соден хляб: 150 г - 2.20

/направен с бира „Гинес“ - алкохол/

Хлебни плитки (домашни): 100 г – 1.50

Десерти

Десерт на деня 120 г - 6.50

(попитайте вашият сервитьор)

Copyright © Студия Трансмедия 2016