Салати 300 г

Салата с риба тон - 8.90

/риба тон, крутони, чери домати, рукола и сезонни зелени салати с дресинг от чесън и магданоз, поръсени с пармезан/

Салата със запечено козе сирене - 9.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати, дресинг от горчица, мед и редуциран балсамов оцет/

Салата Капрезе - 8.50

/традиционна италианска салата с пресен босилек и зехтин/

Салата със запечено бяло сирене - 8.50

/с рукола, орехи, цвекло, талиатели от краставица, чери домати с дресинг от горчица и редуциран балсамов оцет/

Салата Цезар с пиле - 10.20

/сезонни зелени салати, крутони, кашу, цезар дресинг, топло пиле и настърган пармезан/

Авокадо с домати и песто - 8.20

/гарнирано с печени ядки кашу и магданоз/

Предястия

Запечено сирене Камембер 150 г - 10.00

/запечено с мед и орехи/

Луизиански люти крилца 300 г - 6.50

/сервирано с дип от бяло сирене и целина/

Капрачо 150 г - 11.50

/с рукола, пармезан, зехтин с трюфел/

Тапаси

Пататас Бравас 220 г - 3.00

Люти скариди с чесън и лимон 100 г - 5.00

Гъши дроб с бренди и кафява захар 280 г - 9.00

Печени Новозеландски миди 150 г - 5.00

/с галета и чесново масло/

Брускета с маслинова паста, песто и синьо сирене 300 г - 6.00

Пастет от пилешки дробчета 150 г - 5.00

/сервирано с хляб от сода и боровинково сладко/

Кюфтета с лют доматен сос и сирене чедър 250 г - 6.00

Мариновани червени чушки с аншоа 300 г - 6.00

/сервирано върху нарязана франзела/

Дипове

Хумус с хлебни пръчки 2 бр. 200 г - 5.00

Гуакамоле с хлебни пръчки (2 броя) 200 г - 9.50

Порция Маслини 70 г - 2.20

Основни ястия

Тайландско пиле със зелено къри 380 г - 15.50

/ароматно къри с лимонова трева, джинджифил, лимонови листа, зелени люти чушки, чесън и подправки,сервирано с ориз Басмати/

Пилешка енчилада с картофи соте 350 г - 12.50

/леко лют доматен сос, мексикански сос с риган и разтопено сирене чедър/

Печено филе от Лаврак 360 г - 17.50

/сервиран с маринован джинджифил, бейби спанак и чери домати,с горчица и балсамов дресинг/

Печена сьомга 370 г - 17.50

/сервирана върху киноа, рукола и салата от чери домати с кисело мляко и дресинг от печени червени чушки/

Свински котлет 490 г - 15.50

/печен свински котлет, сервиран с черен пудинг и картофено пюре/

Пепър стек 300 г - 19.50

/сервиран с микс от салати/

Ирландски рибай стейк на тиган 350 г - 35.00

/сервиран със сотиран лук, гъбен сос и картофи соте/

Вегетарианска паста 320 г - 8.50

/с чери домати, печурки, рукола, бяло вино и сметанов сос/

Плата

Френски сирена с боровинково сладко 150 г - 9.90

Микс плато 300 г - 26.00

(френски сирена 150 г и италиански колбаси 150 г)

Хляб

Ирландски соден хляб: 150 г - 1.50

/направен с бира „Гинес“/

Хлебни плитки (домашни): 100 г – 1.50

Гризини (домашни): 100 г - 4.50

Десерти

Десерт на деня 120 г - 5.90

(попитайте вашият сервитьор)

Ядки микс 100 г - 5.50

(кашу, орехи и бадем)

Copyright © Студия Трансмедия 2016